WooCommerce – Fortnox

WordPress med en kassalösning blir en webbshop – WooCommerce

WordPress är något som funnits ett väldigt bra tag. Många använder det som en bloggplattform och en stor del har denna som en installation tillsammans med en kassalösning – WooCommerce.

Slipp hantera hela bokföringen med denna integration

Den sköna känslan av varje gång det kommer försäljning in till din webbshop, speciellt när första beställningarna trillar in. Den känslan är oslagbar. Vad skulle vara ännu mer underbart om det var att du kunde bokföra alla dina transaktioner från första ordern? Varje order blir bokförd vid beställning och matchas mot utbetalningarna som kommer in till ditt bankkonto och då är givetvis varje transaktionsavgift inkluderad . Låter det fortfarande som något du vill ha för din verksamhet? Ta kontakt med oss, så förklarar vi hur du slipper bokföra med hjälp av SYNKA+ till din tjänst.

En dröm för redovisningsbyrån som vill jobba helt digitalt och automatiserat

SYNKA+ är redo för framtiden och har varit det ett tag. Vi samarbetar med flera redovisningsbyråer som använder SYNKA+ i sin vardag. Varje gång vi får höra hur mycket tid som sparats, så tänker vi alltid på nästa steg om vad vi skulle kunna automatisera ytterligare som rör den dagliga verksamheten, speciellt med administrativa repetitiva uppgifter. Vi får ut tydliga, enkla rapporter som är lättlästa och underlättar enormt för dig som redovisningskonsult. Undrar du hur dessa också ser ut, så är du varmt välkommen att höra av dig, så kan vi förklara mer och kanske visa dig om SYNKA+ är något för just din byrå?

WooCommerce fungerar med flera betalleverantörer

Det finns en stor marknad därute med flera aktörer som hanterar betalningar. Vi kan stödja flertalet med SYNKA+ för att få utbetalningarna att bli avstämda mot fakturor som skapats upp för beställningarna från din WooCommerce. Kom i kontakt med oss, så kan vi berätta ännu mer om vad vi kan erbjuda för dig om du har en WooCommerce eller kanske funderar på att till och med byta till WooCommerce. Det är något vi är vana vid att integrera mot och kunskapen kring WooCommerce är väldigt stor.