Kundcase: Customhoj & Synka+

I motorcykelvärldens brusande hjärta, där adrenalinet flödar lika fritt som vägarna som sträcker sig framför dig, står Customhoj som en bastion av kvalitet och pålitlighet. Med ett imponerande sortiment som sträcker sig från motorcykeldelar till kläder och accessoarer har Customhoj cementerat sin position som den främsta destinationen för motorcykelentusiaster i hela EU.

Men det är inte bara på vägarna som Customhoj briljerar. Bakom kulisserna har en annan revolution varit i full gång, tack vare deras samarbete med Synka+. Adam, VD på Customhoj, är mannen som har bevittnat denna förvandling från första parkett.

”Innan vi började använda Synka+ var vår bokföring en tidskrävande och manuell process”, minns Adam. ”Men med Synka+ har allt förändrats. Det är som att ha en virtuell assistent som sköter allt åt oss, med en precision och effektivitet som är helt enastående.”

I sin strävan efter ständig förbättring och effektivisering, valde Customhoj att byta från Sharespine till Synka+ ett framstående alternativ till Sharespine när det gäller automatiserad bokföring. Denna övergång har inte bara möjliggjort en mer strömlinjeformad och centraliserad hantering av deras finansiella data, utan har också resulterat i betydande ekonomiska besparingar. Genom att välja Synka+ som sitt nya alternativ till Sharespine har Customhoj kunnat minska sina driftskostnader avsevärt, vilket frigör mer resurser för att fortsätta erbjuda de bästa motorcykeldelarna på marknaden.

Synka+ har inte bara automatiserat bokföringsprocessen hos Customhoj, utan har också sparat Customhoj tusenlappar varje månad på bokföringstjänster. ”Det har verkligen revolutionerat hur vi hanterar vår ekonomi. Nu kan vi fokusera mer på det vi gör bäst – att erbjuda de bästa motorcykeldelarna på marknaden”, säger Adam med ett leende som sträcker sig från öra till öra.

Och resan är långt ifrån över. Med Synka+ vid sin sida, ser Adam och hans team fram emot att fortsätta innovera och växa. ”Vi är extremt nöjda med de tjänster vi har fått från Synka+. De har verkligen hjälpt oss att ta vår verksamhet till nästa nivå”, tillägger han.

Så om du är på jakt efter de bästa motorcykeldelarna online, eller bara är nyfiken på hur framtiden för automatiserad bokföring ser ut, gör som Customhoj – sätt din tillit till Synka+. För som Adam säger, ”Det är bara början!”