Shopify – Fortnox

Det är en integration som många önskar få hjälp med och där finns SYNKA+ tillhands för er.

Idag är det många som driver Shopify butiker och fler upptäcker den smidiga plattformen tillsammans med det oerhört moderna och digitala affärssystemet Fortnox. Denna kombo är en riktigt fin lösning som vi kan erbjuda med SYNKA+ för att få hela flödet fullt automatiserat, och det funkar sömlöst.

Känner du att det är en stor del att bara kunna veta hur allt ska ställas in och hur det ska fungera med att respektive system ska förstå alltihop? Vart börjar jag undrar du säkert när du står i vägvalet om jag ska köra en integration eller hålla på bokföra sakerna manuellt? Det är lite upp till vilka ambitioner du har och vilken budget därefter givetvis.

Vikten av att förstå hur inställningar kan påverka vad som landar till slut i bokföringen.

Om du har inställningar som inte är korrekta i din webbshop, låt säga din Shopify så kommer inte saker att bli korrekta heller. Så enkelt är det bara. Vi har en lista med kontroller vi gör för att få saker och ting underlättade för ditt arbete och vi gör faktiskt mer än vi behöver ibland, men vet du vad? Det är för att vi vet att du kommer i slutet av dagen landa till slut att det var värt för oss att ta en titt och göra en ”digital besiktning” av hela din shop och ställa korrekta frågor för att få din redovisningskonsult lika nöjd som du förväntar dig.

Vi ser till att du svarar på rätt frågor för att komma vidare med integrationen.

Vi börjar med att skicka en åtkomst till din Shopify via vår partnerportal där vi begär en samarbetsåtkomst. När vi fått tillgång till webbshoppen, så kollar vi igenom den och återkommer med ett mail där vi ställer frågor/funderingar kring hur saker och ting ska fungera. Detta kommer underlätta för att få integrationen när det väl är dags att on-boarda er webbshop.

Varmt välkommen att kontakta oss, så kan vi berätta mer och framförallt prata mer i detalj med just dig. Om du bara är nyfiken på vad för bitar vi kollar på, så är det bara slänga iväg ett mail till oss eller varför inte ringa oss och prata E-handel? Oavsett val, så ser vi väldigt mycket fram emot att få prata med dig och dina utmaningar med en integration.