Svea Checkout Fortnox

Hantera alla dina beställningar mellan webbshop och Fortnox genom detta tillägg som du kan addera med vårt grundpaket för antingen WooCommerce, Shopify eller Magento 2. Du slipper skapa upp underlag för bokföringen manuellt och alla dina utbetalningar blir matchade mot fakturorna som skapas upp av SYNKA+ in till Fortnox. Detta gör att du slipper behöva vara inne i Svea portalen från din betalleverantör, detta sköts helt automatiskt efter en on-boarding tillsammans med oss där vi går igenom det steg för steg hur det fungerar och sätts upp tillsammans med oss, tryggt och säkert.

150kr

Automatisk avstämning för Fortnox

Få dina utbetalningar bokförda automatiskt inklusive transaktionavgifter och andra övriga avgifter.

 

Avstämningar

Detta tillägg för avstämningar med Svea Checkout gör att du som handlare inte behöver stämma av dina utbetalningar mot ordrar som kommit in till din webbshop manuellt. SYNKA+ sköter denna avstämning för dig genom att se till och skapa underlag för alla dina beställningar och sedan matcha utbetalningarna (klumpsumman) som landar på din bank och matchas mot alla dessa ordrar som blivit skapade fakturor av SYNKA+ och då får man varje transaktionsavgift med också för respektive beställning. Det är inget som behöver göras manuellt när man använder denna lösning tillsammans med ett grundpaket. 

Denna fungerar att köra med Shopify, WooCommerce och även Magento 2 som plattform för din webbshop. Har du frågor funderingar kring detta tillägg till våra grundpaket, är du varmt välkommen att höra av dig.

Det ingår alltid 1 st betalmetod i våra grundpaket. Önskar man lägga till ytterligare hänvisar vi till våra priser.