Stripe Fortnox

Kör du Stripe som betalmetod i din webbshop? Använd vårat tillägg för att automatisera din bokföring och slipp fundera på vilka transaktionsavgifter varje order har som kommer i en utbetalning från Stripe.
Integrationen skapar ett automatiskt flöde mellan Stripe och Fortnox tillsammans med vårt grundpaket som du väljer om du vill köra med WooCommerce – Shopify eller Magento 2.

150kr

Automatisk avstämning för Fortnox

Få dina utbetalningar bokförda automatiskt inklusive transaktionavgifter och andra övriga avgifter.

 

Avstämningar

Detta tillägg för avstämningar med Stripe gör att du som handlare inte behöver stämma av dina utbetalningar mot ordrar som kommit in till din webbshop manuellt. SYNKA+ sköter denna avstämning för dig genom att se till och skapa underlag för alla dina beställningar och sedan matcha utbetalningarna (klumpsumman) som landar på din bank och matchas mot alla dessa ordrar som blivit skapade fakturor av SYNKA+ och då får man varje transaktionsavgift med också för respektive beställning. Det är inget som behöver göras manuellt när man använder denna lösning tillsammans med ett grundpaket. 

Denna fungerar att köra med Shopify, WooCommerce och även Magento 2 som plattform för din webbshop. Har du frågor funderingar kring detta tillägg till våra grundpaket, är du varmt välkommen att höra av dig.

Det ingår alltid 1 st betalmetod i våra grundpaket. Önskar man lägga till ytterligare hänvisar vi till våra priser.