Qliro Fortnox

Använder du dig av Qliro i din webbshop?  Önskar du det skapas upp bokföringsunderlag för dessa beställningar som görs med Qliro? Använd dig av vårt tillägg tillsammans med SYNKA+ för att slippa hela hanteringen med bokföring, transaktionsavgifter och få det automatiskt bokat mot inbetalningskonto för Qliro.
Integrationen skapar ett fullt automatiskt flöde mellan Qliro och Fortnox. Dessutom så kan vi se till att när du flyttar pengar över från ditt Qliro konto till Fortnox, så kommer det att hanteras automatiskt genom att det skapas ett automatiskt verifikat i Fortnox mellan Qliro inbetalningskontot och företagskontot dit pengarna flyttas över.

150kr

Automatisk avstämning för Fortnox

Få dina utbetalningar bokförda automatiskt inklusive transaktionavgifter och andra övriga avgifter.

 

Avstämningar

Detta tillägg skapar upp t.ex. fakturor / bokföringsunderlag i Fortnox för alla beställningar från Qliro och gör så att den bokar upp ett inbetalningskonto för där Qliro pengarna landar (ditt Qliro konto). Vilket inbetalningskonto det går mot mappar vi upp tillsammans under en on-boarding när man kör vår SYNKA+ lösning. Det vi gör också är att det finns möjlighet att automatisera flödet med när man flyttar pengar från sitt Qliro konto till sitt företagskonto. 

SYNKA+ sköter detta för dig helt automatiskt. Det är inget som behöver göras manuellt när man använder denna lösning tillsammans med ett grundpaket.

Denna fungerar att köra med Shopify, WooCommerce och även Magento 2 som plattform för din webbshop. Har du frågor funderingar kring detta tillägg till våra grundpaket, är du varmt välkommen att höra av dig.

Det ingår alltid 1 st betalmetod i våra grundpaket. Önskar man lägga till ytterligare hänvisar vi till våra priser.