PayPal Fortnox

Använder du dig av PayPal i din webbshop?  Önskar du det skapas upp bokföringsunderlag för dessa beställningar som görs med PayPal? Använd dig av vårt tillägg tillsammans med SYNKA+ för att slippa hela hanteringen med bokföring, transaktionsavgifter och få det automatiskt bokat mot inbetalningskonto för PayPal.
Integrationen skapar ett fullt automatiskt flöde mellan PayPal och Fortnox. Dessutom så kan vi se till att när du flyttar pengar över från ditt PayPal konto till Fortnox, så kommer det att hanteras automatiskt genom att det skapas ett automatiskt verifikat i Fortnox mellan PayPal inbetalningskontot och företagskontot dit pengarna flyttas över.

150kr

Automatisk avstämning för Fortnox

Få dina utbetalningar bokförda automatiskt inklusive transaktionavgifter och andra övriga avgifter.

 

Avstämningar

Detta tillägg skapar upp t.ex. fakturor / bokföringsunderlag i Fortnox för alla beställningar från PayPal och gör så att den bokar upp ett inbetalningskonto för där PayPal pengarna landar (ditt PayPal konto). Vilket inbetalningskonto det går mot mappar vi upp tillsammans under en on-boarding när man kör vår SYNKA+ lösning. Det vi gör också är att det finns möjlighet att automatisera flödet med när man flyttar pengar från sitt PayPal konto till sitt företagskonto. 

SYNKA+ sköter detta för dig helt automatiskt. Det är inget som behöver göras manuellt när man använder denna lösning tillsammans med ett grundpaket.

Denna fungerar att köra med Shopify, WooCommerce och även Magento 2 som plattform för din webbshop. Har du frågor funderingar kring detta tillägg till våra grundpaket, är du varmt välkommen att höra av dig.

Det ingår alltid 1 st betalmetod i våra grundpaket. Önskar man lägga till ytterligare hänvisar vi till våra priser.