Nets Easy Fortnox

Automatisera alla utbetalningar från Nets Easy Checkout och få all bokföring, ordrar, kundkort och kunddetaljer att fungera sömlöst. Tillägget ser till att få alla utbetalningar från Nets Easy Checkout avstämda mot Fortnox och då även för transaktionsavgifterna bokförda.

150kr

Automatisk avstämning för Fortnox

Få dina utbetalningar bokförda automatiskt inklusive transaktionavgifter och andra övriga avgifter.

 

Avstämningar

Detta tillägg för avstämningar med Nets Easy Checkout gör att du som handlare inte behöver stämma av dina utbetalningar mot ordrar som kommit in till din webbshop manuellt. SYNKA+ sköter denna avstämning för dig genom att se till och skapa underlag för alla dina beställningar och sedan matcha utbetalningarna (klumpsumman) som landar på din bank och matchas mot alla dessa ordrar som blivit skapade fakturor av SYNKA+ och då får man varje transaktionsavgift med också för respektive beställning. Det är inget som behöver göras manuellt när man använder denna lösning tillsammans med ett grundpaket. 

Denna fungerar att köra med Shopify, WooCommerce och även Magento 2 som plattform för din webbshop. Har du frågor funderingar kring detta tillägg till våra grundpaket, är du varmt välkommen att höra av dig.

Det ingår alltid 1 st betalmetod i våra grundpaket. Önskar man lägga till ytterligare hänvisar vi till våra priser.