Shopify Fraktjakt

Shopify Fraktjakt från Synka+ är en integration som effektiviserar dina fraktprocesser och gör det enklare för dig att hantera frakt i din Shopify-butik.

Från: $10

Effektivisera dina fraktprocesser

Shopify Fraktjakt

Shopify Fraktjakt från Synka+ är en integration som effektiviserar dina fraktprocesser och gör det enklare för dig att hantera frakt i din Shopify-butik. 

Med denna integration kan du enkelt välja och jämföra fraktpriser från olika transportörer, skapa och skriva ut fraktetiketter, spåra dina försändelser och mycket mer.

 

Spara tid och pengar med automatisk fraktberäkning

Med Shopify Fraktjakt kan du automatiskt beräkna fraktpriser baserat på vikt, avstånd och destination. Du kan enkelt jämföra priser från olika transportörer och välja det alternativ som passar dig och dina kunder bäst.

Genom att använda den här integrationen kan du spara tid och pengar samtidigt som du ger dina kunder en smidig och pålitlig fraktupplevelse.

Enkel hantering av fraktetiketter och spårning

Med Shopify Fraktjakt kan du enkelt skapa och skriva ut fraktetiketter direkt från din Shopify-butik. Du kan också spåra dina försändelser och se statusuppdateringar i realtid.

Detta gör det enklare för dig att hantera dina försändelser och ge dina kunder korrekt information om leveransen.

Full integration med din Shopify-butik

Shopify Fraktjakt är fullständigt integrerad med din Shopify-butik och fungerar sömlöst med andra Shopify-funktioner. Detta gör det enkelt att komma igång och börja använda integrationen direkt.

Varför välja Shopify Fraktjakt

  • Synka+ Shopify Fraktjakt beräknar automatiskt fraktpriser baserat på kundens leveransadress, vikt, storlek och mer.
  • Synka+ Shopify Fraktjakt stöder flera fraktleverantörer som PostNord, DHL, Schenker och mer, vilket gör det enkelt för dig att välja de bästa leveransalternativen för dina kunder.
  • Vår Shopify Fraktjakt är enkel att konfigurera och använda, vilket gör det möjligt för dig att snabbt komma igång med att hantera fraktalternativ och priser i din Shopify-butik.
  • Synka+ Shopify Fraktjakt ger dig automatisk spårning av leveranser så att du kan hålla koll på alla dina paket och leveranser.
  • Synka+ Shopify Fraktjakt ger dig möjlighet att skapa anpassade fraktalternativ som passar dina unika behov och erbjuder en unik upplevelse för dina kunder.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis är Synka+ Shopify Fraktjakt den ultimata lösningen för att hantera fraktalternativ och priser i din Shopify-butik.

Med enkel konfiguration, automatisk prissättning och sömlös integration med flera fraktleverantörer, kan du enkelt optimera dina fraktalternativ och leveransalternativ för att skapa en bättre upplevelse för dina kunder.