Kanonerbjudande!
50% rabatt på första året

Kul att du har hittat hit!

Är du redo att ta din E-handel till nästa nivå med Synka+ och integrera dina system? 

Här har du chansen att ta del av ett riktigt kanonerbjudande som du kan använda redan idag:

– Du får 50% rabatt som gäller på första året (med 12 månaders bindningstid) på alla produkter i vår produktportfölj (exklusive våra Shopify appar på Shopify App Store). 

– Ingen startkostnad eller dolda avgifter. Du sparar från 4995:- ex.moms (ord.pris).

– Vi ser till att göra ett frågebatteri där vi säkerställer alla flöden, scenarion och inställningar så att vi skickar in rätt data mellan systemen. En ordentlig kvalitetskontroll, helt enkelt. 

– On-boarding ingår helt kostnadsfritt. On-boardingen är inklusive mötet med redovisningskonsult där vi sätter upp allt tillsammans under ett möte och testar alla flöden.

Missa inte chansen att förbättra din verksamhet och spara massa tid och pengar för att slippa bokföra din försäljning manuellt.

Vad gäller för att kunna ta del av detta erbjudande? 

Fyll i dina uppgifter här nedan i formuläret senast 15/3 – 2024 för att kunna ta del av detta erbjudande.

Vi hörs väl på on-boardingen snart? 

Hjärtliga hälsningar önskar Teamet på SYNKA+

Tänk på detta för att snabbare komma igång

För att underlätta så mycket som möjligt för oss redan från start. Så skulle vi uppskatta om ni i meddelande fältet fyller i vilken domän er shop har, hur många shoppar ni skulle vilja integrera.

– Har ni Shopify, dela gärna med dig av er 4-siffriga samarbetskod så att vi kan skicka en partner request mot er butik för att kunna se över era förutsättningar för att få en integration på plats.

– Har ni WooCommerce eller Magento 2, skapa gärna ett inlogg till shoppen till oss så för att vi ska kunna se över era förutsättningar för att få en integration på plats.